COMUNICARE, RELATIONARE INTERPERSONALA - 5 Martie 2020

Atelier de lucru bazat pe comunicare si relationare interpersonala

 

Cine poate participa?

Programul este special creat pentru persoanele adulte care doresc sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si relationare cu ceilalti.

 

In ce consta acest program?

Prin interactiunile care se formeaza, grupul de lucru da membrilor posibilitatea de a se dezvolta intr-un mediu sigur si confidential.

Fiecare membru are posibilitatea de a se descoperi pe sine prin ceilalti. Prin feedback-ul primit de la ceilalti membrii grupului au posibilitatea de a constientiza unele dificultati cu care se confrunta, de a se remodela si de a se dezvolta ca persoane depline. In acelasi timp, fiecare membru al grupului participa activ, oferind feedback celorlalti membri. Astfel se construieste o dinamica a grupului, grupul devenind un tot unitar.

In cadrul sesiunilor de grup se vor invata tehnici de comunicare si relationare, de oferire si primire a feedback-ului. Grupul ofera mediul de dezvoltare al membrilor sai, dandu-le fiecaruia posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile necesare si oferindu-le un mediu sigur de experimentare a noilor abilitati dobandite.

 

Cum pot participa?

Pas 1. Exprimarea dorintei de participare se poate face prin sms la nr. 0751 421 172 sau email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Mesajul va contine numele si prenumele participantului dar si un numar de telefon sau adresa de email pentru contact.

Pas 2. Includerea in grupul de lucru se va face pe baza unui mic interviu. In cadrul acestui interviu incercam sa aflam care sunt dificultatile cu care va confruntati si care sunt asteptarile dumneavoastra in urma participarii la acest atelier de lucru. Pentru ca fiecare membru sa beneficieze de rezultate maxime este important ca nevoile fiecarui membru in parte sa fie acoperite.

Pas 3. Dupa includerea in grupul de lucru se va semna un contract de confidentialitate. Acest contract are ca scop asigurarea confidentialitatii atat la nivel individual cat si la nivel de grup.

Pas 4. Participarea la program.

 

Cum se desfasoara? Cat tine? Cat costa?

Grupul de lucru va fi un grup inchis, format din 6-10 membri.

Intalnirile vor avea loc in ziua de joi a fiecarei saptamani intre orele 17-20.

Durata atelierului este in medie de doua luni (8 sesiuni), in functie de nevoile grupului de lucru.

Pret: 40 lei/sesiune/persoana

 

Locatia: Cabinet individual de psihologie Filip Mirela Claudia, calea Motilor 94 (colt cu Ilie macelaru), Cluj-Napoca.

 

Coordonator program,

Mirela Filip

psiholog, consilier psihologic si psihoterapeut