DESPRE MINE

Filip Mirela Claudia

„Oriunde te îndrepţi, fă-o din toată inima.” Confucius

DESPRE MINE
ARTICOLE
SERVICII
TARIFE
EVENIMENTE
CABINET PSIHOLOGIE
ACASA
> > > > > > > >

© 2017 - confidentonline.eu

CONTACT
INFORMATII UTILE

EVALUAREA PSIHOLOGICA

RELATIA DE CUPLU

COPILARIA

ADOLESCENTA

PSIHOLOGIA IMBATRANIRII

TOTUL DESPRE ANXIETATE

CE ESTE DEPRESIA

Ma numesc Mirela Claudia Filip, am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Babes Bolyai. Urmez formarea profesionala de psihoterapie in Terapii Cognitiv Comportamentale (CBT) sub tutela APCCR, in cadrul UBB.

Sunt psiholog clinician acrediat de Colegiul Psihologilor din Romania. Pot fi gasita in Registrul Unic al Psihologilor partea I-a, cu codul RUP 20504.

Cursuri si formare continua:

  • formare continua in Psihodiagnostic si evaluare clinica in disfunctiile sexuale, curs organizat de Institutul de Sexologie.

Conferinte:

  • Conferinta Nationala ”PSIHOTERAPIE COGNITIV COMPORTAMENTALA. O ABORDARE INTEGRATIVA SI MULTIMODALĂ” - CLUJ-NAPOCA - 2018
  • Conferinta Clujeana de Medicina Legala, editia I, 2018
  • Conferinţa națională MANAGEMENTUL PERSOANELOR CU RISC SUICIDAR. PARTENERIAT PENTRU O SĂNĂTATE TOTALĂ, eveniment organizat de către Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului (ARPS), sub egida IASP, în cadrul manifestărilor ocazionate de Ziua Mondială de Prevenție a Suicidului 2018

Participare proiecte de cercetare:

  • Proiectul REBTonAD, program de interventie psihoterapeutica, destinat adolescentilor cu tulburari de anxietate si afective.

Despre mine pot spune ca am o vasta experienta de viata transculturala, iar cautarile mele interioare mi-au indreptat pasii spre frumoasa profesie de psiholog.
Pentru a putea reliefa mai bine ce inseamna psihologia pentru mine va rog sa-mi permiteti sa citez un mic pasaj din Emil Cioran, cu care ma identific foarte mult: ”Arta de a fi psiholog nu se invata, ci se traieste si se experimenteaza[…]. Nu esti un psiholog bun dacă tu insuti nu esti un subiect de studiat, daca materialul tau psihic nu ofera zilnic o complexitate si un inedit care sa excite curiozitatea ta continua. Nu te poti initia in misterul altuia, daca tu însuti n-ai un mister in care sa te initiezi. Pentru a fi psiholog trebuie sa fii atat de nefericit, incat sa pricepi fericirea si atat de rafinat, incat sa poti deveni oricand barbar; iar disperarea in care traiesti sa aibă totdeauna atata ardoare, incat sa nu stii daca traiesti in pustiu sau in flacari.
Ca psiholog, ii consideri pe toti ceilalti oameni parti din tine, franturi ale fiintei tale.”

Sunt o persoana deschisa, sociabila, empatica si intr-o continuare cautare a descoperirii comorilor noastre interioare. Daca ar fi sa il citez pe K.Gibran, „O singura data am ramas fara cuvinte: atunci cand un om m-a întrebat: “Cine esti?”CONSULTATII ONLINE